Donwloading from suunto zoop

Dirk Hohndel dirk at hohndel.org
Wed Feb 12 08:50:08 UTC 2014


Real life is interfering with my hacking time.

A quick check seems to indicate that the official binaries should NOT
trigger a dump together with saving the log file.

So I'm not clear I understand what is happening in your case

/D

On Wed, 2014-02-12 at 11:43 -0430, Erick Mezzoni wrote:
> Hi dirk. Any news abour my issue?
> 
> El 11/02/2014 12:42, "Dirk Hohndel" <dirk at hohndel.org> escribió:
>         
>         Are you running our official binaries? That's all I need to
>         know.
>         
>         /D
>         
>         On Tue, 2014-02-11 at 11:42 -0430, Erick Mezzoni wrote:
>         > Ok. How can I run that process? I'm runnun win 7 ultimate
>         64bit
>         >
>         > El 11/02/2014 11:14, "Dirk Hohndel" <dirk at hohndel.org>
>         escribió:
>         >
>         >         if you run
>         >
>         >         subsurface --version
>         >
>         >         it will give you a detailed version printout that
>         tells us
>         >         exactly what
>         >         you are running. That way it's easier to make sure
>         there isn't
>         >         a bug
>         >         triggering binary download by mistake.
>         >
>         >         Also, which OS are you on?
>         >
>         >         /D
>         >
>         >         On Tue, 2014-02-11 at 11:12 -0430, Erick Mezzoni
>         wrote:
>         >         > Which output you mean?
>         >         >
>         >         > El 11/02/2014 11:10, "Dirk Hohndel"
>         <dirk at hohndel.org>
>         >         escribió:
>         >         >         On Tue, 2014-02-11 at 16:05 +0100, Jef
>         Driesen
>         >         wrote:
>         >         >         > On 2014-02-11 15:45, Erick Mezzoni
>         wrote:
>         >         >         > > Hi again jef. I´ve donwload again and
>         i´m
>         >         attaching 2
>         >         >         screen captures
>         >         >         > > to
>         >         >         > > show you what I´m clicking.
>         >         >         > > I´m opening a new divelog this time to
>         try
>         >         >         >
>         >         >         > This logfile is again identical to the
>         previous
>         >         ones.
>         >         >         Strange. I wonder
>         >         >         > if the "save libdivecomputer dumpfile"
>         option is
>         >         internally
>         >         >         hooked up
>         >         >         > incorrectly, such that it is always
>         enabled, even
>         >         when the
>         >         >         checkbox is
>         >         >         > not checked.
>         >         >
>         >         >         Always possible that something is broken.
>         I haven't
>         >         noticed
>         >         >         that,
>         >         >         though. Erick, which version of Subsurface
>         are you
>         >         using? Can
>         >         >         you run
>         >         >         subsurface --version and send us the
>         output?
>         >         >
>         >         >         /D
>         >         >
>         >
>         >
>         
>         




More information about the subsurface mailing list